Събитието Виртуални дни на кариерата“ ще протече изцяло онлайн и ще позволи

...
Събитието Виртуални дни на кариерата“ ще протече изцяло онлайн и ще позволи
Коментари Харесай

Интервюто ви за работа е онлайн на 16 май

Събитието „ Виртуални дни на кариерата “ ще протече напълно онлайн и ще разреши елементарно и бързо да се срещнете с десетки компании на едно място, едновременно, без да се постанова да напускате дома си, обичаното място за отмора или университетската пейка!

Как протича?

В деня на събитието всеки шеф ще чака на собствен виртуален кариерен щанд. Посещавайки щанда ще можете да се свържете с представител на HR екипа и да проведете директно чат изявление. Преди да започнете изявлението ще можете да прегледате свободните работни позиции и да прочетете повече за компанията.

Писмената форма на връзка превръща „ Виртуални дни на кариерата “ в извънредно комфортен и елементарен метод да кандидатствате за мечтаната от вас работа.

Защо да се включите?
ще спестите време и пари;ще можете да изявите интереса си към свободни позиции в забавните за вас компании;ще споделяте непосредствено с HR експерти от фирмите, които ви харесват;ще можете да спечелите  очила за виртуална действителност , в случай че проведете най-малко 5 чат сесии с представители на разнообразни компании.
Какво да извършите?
Регистрирайте се преди деня на събитието.Попълнете си профила - той ще ви показва пред работодателите.Изберете си хубава профилна фотография и качете настоящата ви автобиография.Включете се онлайн в деня на събитието.
Регистрирайте се на virtual.careerdays.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР